На линия сме от 9:00-18:00
☎ 032 800 951

Меню
Меню

Как да поръчам?

  

Можете да пазарувате в Онлайн магазин MaxTools в няколко лесни стъпки.

Ако разполагате с потребителско име и парола можете да влезнете в своя потребителски акаунт, или да създадете нов.

Ако нямате такъв или не желаете да създавате потребител, за ваше удобство сме изготвили настоящата инструкция за пазаруване като Гост, без необходимост от регистрация.

1. За да закупите продукт е необходимо да посетите страницата на желания уред.

За да добавите продукта в количката натиснете бутон "Купи" Kupi.pngВизуализира се нов прозорец, в дясната част на екрана можете да видите желаният продукт, цена и количество*, тук можете да потвърдите*, че искате да направите поръчка с бутон "Финализиране на поръчката" Order.png 

или да се върнете назад с бутон  X.png за да разглеждате, или добавяне още продукти.

 

*Ако желаете да коригирате количеството или да премахнете артикули, можете да натиснете премахни, и да изберете количество чрез стрелките вдясно от снимката на уреда.2. Следва да попълните вашите имена (или тези на лицето, което желаете да получи поръчката), вашия имейл адрес (уверете че е вписан коректно, на него ще получите съобщения за очакван ден за доставка и електронен документ за покупка), и телефон за връзка. В продължение трябва да впишете вашия адрес за доставка.


3. Следва да впишете името на населено място, и да изберете желаната дестинация от падащото меню.

Ще се отворят допълнителни полета, за да можете да уточните точният адрес: улица, номер и пощенски код (полетата са задължителни, ако населено място е без улици можете да впишете произволна информация, напр. "Център" и на номер да впишете "1").

Ако желаете да бъде издадена фактура на юридическо лице сложете отметка пред "Данни за фактура на фирма (юридическо лице), в противен случай оставете полето без отметка.

Потвърдете с бутон "Запази и продължи напред" Forward.png4. Последната стъпка е да изберете как желаете да заплатите направената поръчка, натиснете на желания начин.

Наложен платеж, в брой при получаване на куриера.

Плащане с кредитна/дебитна карта плащането се извършва при направата на настоящата поръчка, ще бъдете пренасочени към онлайн терминал на Борика, където да въведете данните на вашата пластика (карта)

Купи на кредит, за клиенти които желаят да закупят продукта на изплащане към нашите партньори Ти Би Ай. При избор на този вариант можете да изберете конкретна схема.

В забележка към поръчката можете да впишете в свободен текст специфични изисквания и коментари относно доставката на уреда, които не противоречат на Общите условия за пазаруване напр. "Не мога да приема пратката в сряда".

Завършете поръчката с бутон "Завърши поръчката" 
Final_order.pngПри успешна поръчка ще се появи следното съобщение на екранаИнформация за предстояща доставка се изпраща по електронен път на посочения от клиента имейл адрес, поне един ден предварително.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки